Uutiset

Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn ja vaikuta Muonion kuntastrategiaan! Vastaa 31.7. mennessä.

Muonion kirkonkylä.

huhti 13. 2021 15:52 | Uutinen

Muonion kunnan kuntastrategian toimenpiteitä ollaan päivittämässä vuosille 2021 - 2026. Strategia määrittää suuret linjat, tavoitteet ja toimenpiteet kunnassa. Haluamme päivitysprosessin aikana osallistaa kuntalaisia ja muita muoniolaisia toimijoita eri tavoin strategian laadintaan. Keräämme kuntalaisten, vapaa-ajanasukkaiden, yrittäjien, Muoniossa asuvien, sidosryhmien ja yhdistystoimijoiden näkemyksiä nyt kyselyn muodossa.

Vastaa sähköiseen kyselyyn 31.7.2021 mennessä. Kyselyyn vastataan anonyymisti ja kyselyn tuloksia hyödynnetään vain strategian päivitystyössä. Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla kunnan yksiköiden palvelupisteissä.

Lisätietoja kyselystä ja strategiatyöstä antaa kunnanjohtaja Laura Enbuska-Mäki, laura.enbuska-maki@muonio.fi, 040 0477 723.

Kiitos!

Kyselyn rekisterinpitäjänä toimii Muonion kunta, joka vastaa kyselyn henkilötietosuojasta. Kyselyn tietoja hyödynnetään ainoastaan kuntastrategian päivitystyössä. Antamienne tietojen keräämisessä ja käsittelyssä noudatetaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (Asetus (EU) 2016/679)) ja Suomen kansallisia tietosuojalakeja. Muonion kunnan tietosuoja-asetus.

Takaisin