Uutiset

Ajankohtaista

Vierailusuositukset Muonion hoivayksiköissä (Marjapaikka ja Ojusniitty) 30.7.2021

elo 02. 2021 10:08 | Uutinen

Olemme 30.7. päivittäneet vierailusääntöjä hoivayksiköissämme, joita tulemme tarkastelemaan säännöllisesti. Näistä tiedotetaan yksiköissä myös aktiivisesti!

Toivomme ja vetoamme Teihin, vierailijat ja omaiset, että pidetään kiinni näistä yhteisistä vierailusäännöistä sekä henkilöstön antamista ohjeistuksista. Vain näin pystymme turvaamaan kaikille mieleisen toiminnan ja turvalliset tapaamiset, sekä pystymme välttämään tiukemmat rajoitukset. Muistammehan, että pidämme vahvoista suosituksista kiinni nimenomaan omaisten terveyden turvaamiseksi; tämän vuoksi koronaturvallisten toimintamallien noudattaminen on tärkeää myös itse omaisten huoneissa sekä ulkotiloissa – ei vain käytävillä tai muissa julkisissa tiloissa, kuten ruokasaleissa.

  • Muistammehan käyttää suojamaskia kaikissa vierailutilanteissa ja huomioidaan asianmukaiset turvavälit. Maskia tulee pitää myös ulkovierailuissa sekä omaisten huoneissa.
  • Kun kesää on vielä jäljellä ja alkusyksyllekin toivottavasti hienoja kelejä riittää, suosittelemme mahdollisuuksien mukaan ulkotiloissa tapahtuvia vierailuja. Myös videokuulumisten vaihto omaisten kanssa on mahdollista. Henkilöstömme mielellään avustaa näissä Teitä ja omaisianne.
  • Muistammehan, että omissa, edes vähäisissä oireissa, ei pidä vierailla hoivayksiköissä. Myös, mikäli lähipiirissä on oireisia henkilöitä, vierailuja ei pidä toteuttaa hoivayksikköihin. Suosittelemme, että mikäli vieraat tulevat kiihtymis- tai leviämisalueen paikkakunnilta, käytäisiin ennen vierailuja koronatestissä.
  • Hoivayksiköissä voi vierailla kerrallaan korkeintaan kaksi (2) henkilöä ja suositaan mahdollisuuksien mukaan ulkotiloja. Pidämmehän tämän suosituksen mielessä ja huomioimme jo vierailuja suunnitellessa.

Mikäli Teillä on kysyttävää tai mietityttävää koronaturvallisiin vierailukäytänteisiin liittyen, henkilökuntamme auttaa näissä aina mielellään, ohjeistaa ja vastaa kysymyksiinne; älkää siis epäröikö kääntyä henkilöstömme puoleen!

Takaisin